KROPSTERAPI

HVAD ER KROPSTERAPI ?

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform som kombinerer flere forskellige metoder b.la. dybdegående massage, akkupressur, guidet vejrtrækning, pulserende bevægleser og lettere ledfrigørelse.


HVAD ER KROPSTERAPI GODT FOR / HVAD KAN KROPSTERAPI HJÆLPE DIG MED ?

Kropsterapi kan behandle og lindre fysiske og psykiske symptomer og smerter så som muskelspændinger, fysiske skader, stress, angst, ledsmerter, migræne, søvnbesvær og meget mere. Kropsterapi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med din krop og finde ud af, hvad den fortæller dig.

Fokus i behandlingen ligger ikke kun på at behandle symptomer, men også at finde ud af, hvorfor de er opstået og at løse årsagerne.


SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING:

Når du kommer ind i mit behandlerrum, vil vi først have en samtale om, hvorfor du er kommet og hvilke fysiske og/eller psykiske udfordringer, du står med lige nu.

Selve behandlingen foregår på briksen, hvor du ligger med undertøj på under et tæppe. Jeg vil igennem en guidet vejrtrækning, dybe tryk, pulserende bevægelser og forskellige massageteknikker mærke efter, hvad din krop "fortæller" mig,- og tage udgangspunkt i dette i min behandling. Nogle gange vil vi samtale under behandlingen og andre gange, vil en behandling foregå uden samtale - det afhænger meget af, hvad der arbejdes med.

Til sidst i behandlingen vil du få en ansigts,- og hovedbundsmassage, så din krop og dit sind er i ro, når du rejser dig fra briksen.


EFTER EN BEHANDLING

Kroppen kan reagere meget forskelligt efter en behandling. Nogle vil føle en enorm lethed og have følelsen af, at en stor vægt/byrde er løftet fra deres skuldre. Andre vil være fulde af energi og føle, at de kan løbe til verdens ende. Og andre igen vil føle sig meget trætte og have brug for at komme hjem og hvile. Hvordan du har det efter en behandling handler om, hvad din krop har haft brug for inden behandlingen og endvidere, hvad der er blevet arbejdet med under behandlingen.

Der er ikke to behandlinger som er ens, mine behandlinger tager altid udgangspunkt i, hvor DU er lige nu.