OM MIG

Jeg hedder Maria Bjuring. Jeg er mor til 3 børn, uddannet folkeskolelærer og sidenhen i Totum kropsterapeut og zoneterapeut fra At Work.

Jeg valgte i år 2017, sideløbende med mit job som skolelærer, at uddanne mig til kropsterapeut. 

Under min spændende uddannelse som kropsterapeut fik jeg b.la.  undervisning i den kinesiske læren og tilgange til sygdomme- herunder zoneterapi. Det vækkede endnu en stor gnist i mig, som jeg uden tvivl måtte dykke dybere ned i og få større viden om. Da jeg blev færdiguddannet som kropsterapeut i 2018, begyndte jeg derfor på uddannelsen som zoneterapeut.

Nu er jeg både kropsterapeut og zoneterapeut- og jeg er fuldstændig vild med mit arbejde som behandler. Jeg ser det som et privilegie at få lov til at hjælpe mine klienter med at få det bedre med sig selv,- både fysisk og psykisk.. Jeg tror på, at man kan nå langt med viden, færdigheder og intuition- og det er mit afsæt i alle mine behandlinger.

Jeg behandler de symptomer, som mine klienter kommer med, og lige så vigtigt, så hjælper jeg mine klienter bedst muligt med at finde ud af, hvorfor symptomerne er opstået, så de fremadrettet kan forebygges. 
Nogle gange giver årsagen sig selv, det kan f.eks være en sportsskade,- andre gange vil et symptom kræve, at der kigges dybere på èn selv og sin omverden. Vores krop vil altid på den ene eller anden måde "fortælle", hvis den er i ubalance. Det vigtige, og til tider udfordrende, kan være at lytte og mærke efter, hvad kroppen faktisk siger.

Alle har ret til en sund krop og et sundt sind- og det vil jeg gerne hjælpe dig med at finde tilbage til og vedligeholde- jeg vil sammen med dig hele din krop.

Når du booker en tid hos mig, så HUSK at du skal komme præcis som du er.

Jeg ser frem til at møde dig.